Новини

Обмін інформацією з медичними інформаційними системами (МІС) засобами програмного комплексу «Дебет Плюс»

Комплексна автоматизації бухобліку в програмі «Дебет Плюс» — це можливість вести весь облік в одній програмі з готовими типовими налаштуваннями проводок, документів та звітів. Командою різнопрофільних спеціалістів із Черкас спеціально для закладів охорони здоров’я — комунальних некомерційних підприємств розроблена конфігурація ПЗ «Дебет Плюс».

Обмін інформацією з медичними інформаційними системами (МІС)

eHealth — електронна система охорони здоров’я, що забезпечує обмін медичною інформацією та реалізацію програми медичних гарантій населення. Адміністратором Центральної бази даних (ЦБД) eHealth України є ДП «Електронне здоров’я», якому належить знак для товарів та послуг eZdorovya, а власником ЦБД — Національна служба здоров’я України (НСЗУ).

Система eHealth складається з:

  • Центральної бази даних — ЦБД (адміністратор ДП «Електронне здоров’я»);
  • Електронних медичних інформаційних систем — МІС (системи, які дають змогу автоматизувати роботу медзакладів з ЦБД).

Станом на сьогодні до eHealth підключено понад 30 МІС і їхня кількість щомісяця зростає. Кожен ЗОЗ обирає МІС на свій розсуд. Але використання медичних інформаційних систем не скасовує ведення бухгалтерського обліку за тими самими позиціями. Складається ситуація, коли потрібно двічі (і це в кращому випадку!) вносити одну й ту ж інформацію до різних програм. Як результат — катастрофічна обмеженість часу і нові помилки в даних. Саме для усунення подвійної роботи ПЗ «Дебет Плюс» дозволяє обмінюватися інформацією з МІС.

За детальною інформацією щодо впровадження обміну з МІС звертайтеся до наших менеджерів відділу продажів.