Новини

Розділяй і володарюй! або Як економити на програмі для бухобліку

Як економити на програмі для автоматизації бухобліку (навіть якщо ви не вірите в Чорну п’ятницю)?! Чи можна знайти кошти, час і сили для комплексної автоматизації обліку на підприємстві? І головне — з чого розпочати?

«7 кроків переходу на українське програмне забезпечення»

А розпочнемо ми з головного — з модульності програмного забезпечення (ПЗ) і супроводу. Модульний підхід до автоматизації бухобліку — це унікальна пропозиція на ринку України від компанії «Дебет Плюс». Такий підхід дозволяє обрати тільки потрібний вам функціонал і поетапно автоматизувати бухгалтерський облік на будь-якому підприємстві.

Усі ділянки бухгалтерського обліку становлять єдину і, як здається на перший погляд, неподільну систему. Та, як показує практика, щось уже автоматизовано, на щось зараз бракує ресурсів (фінансових чи людських), а щось і взагалі не потребує автоматизації. І саме тоді постає слушне питання: «Як швидко й недорого автоматизувати все, що потрібно?». Наша відповідь на нього: «Зробіть це поетапно». А допоможе вам у цьому модульний підхід від компанії «Дебет Плюс».

У переліку розроблених нами підсистем і модулів ви обираєте тільки потрібні вам, що дозволить, по-перше, скомпонувати ПЗ під ваші індивідуальні потреби, а по-друге, зекономити кошти: зараз — на придбанні ПЗ для автоматизації обліку, а в майбутньому — на його супроводі.

А тепер розглянемо на прикладах. Скажімо, зарплата й бюджетні зобов’язання у вас уже автоматизовані, касових операцій немає взагалі. Обираєте решту підсистем і платите не за весь комплекс, а тільки за придбане ПЗ. Надалі сума супроводу програми (отримання оновлень та консультації щодо роботи з програмою) пропорційно зменшується на частку непридбаного функціоналу. Так ви економите двічі! «А що робити, якщо виникне потреба розширити функціонал?» — запитаєте ви. На будь-якому етапі співпраці з нами ви можете розширити як функціонал програми, придбавши додаткові підсистеми чи модулі, так і обсяги послуг супроводу.

Платіть лише за те, чим користуєтеся!

«Дебет Плюс» — це програмний продукт,
розроблений в Україні і для України.

✔ >20 років досвіду

✔ 2000+ клієнтів із супроводом

✔ 16 підсистем і модулів на вибір

Більш детально про систему автоматизації комплексного обліку «Дебет Плюс» можна дізнатися у розділі «Галузі» або сконтактувати зі спеціалістами та отримати розгорнуту відповідь на всі запитання щодо придбання, впровадження та підтримки програми.