Новини

Облік у сільському господарстві засобами українського програмного продукту «Дебет Плюс»

Комплексна автоматизації бухгалтерського, фінансового, оперативного та податкового обліку за допомогою програми «Дебет Плюс» — це можливість вести весь господарський облік в одній програмі з готовими типовими налаштуваннями проводок, документів та звітів.

Бухгалтерський облік у сільському господарстві має низку особливостей: внутрішньогосподарські підрозділи виконують роботи і надають взаємні послуги між собою й одночасно значна частина готової продукції знову використовується у процесі виробництва: насіння на посів, корми для годівлі тварин, переробка сільськогосподарської продукції. Є ситуації, коли готова продукція рослинництва використовується для годівлі тварин, а продукція тваринництва не тільки реалізується, а й використовується для рослинництва. А ще ж не варто забувати про незавершене виробництво.

Отже, правильний розподіл витрат у розрізі полів, підрозділів, культур (або груп тварин) і статей витрат упродовж року та подальше закриття рахунків обліку витрат у кінці звітного періоду — є запорукою коректного розрахунку собівартості виготовленої продукції.

Функціонал для СГ-виробників

У програмі «Дебет Плюс» представлені галузеві звіти для сільського господарства. Є основна щомісячна, квартальна та річна звітність; інтеграція з клієнт-банками; експорт інформації для електронного кабінету платника та M.E.Doc.

«Дебет Плюс» дозволяє автоматизувати всі ділянки бухобліку:

  • рослинництво й тваринництво;
  • виробництво;
  • заробітна плата та кадровий облік;
  • банківські та касові операції;
  • ТМЦ і склад;
  • основні засоби;
  • оренда землі (земельні паї);
  • автотранспорт;
  • стандартна і галузева звітність.

Впровадження та навчання

Можливість підібрати саме той функціонал, який потрібен вам, поєднується з комплексним обліком — від первинних документів до фінансової звітності. Таким чином ви платите тільки за те, що потрібно вам. Разом із ліцензійним програмним забезпеченням ви отримує навчання персоналу, набір інструкцій, безкоштовні відеоуроки і подальшу постійну підтримку та оновлення програми.

100% українське

Програмний комплекс «Дебет Плюс» отримав експертний висновок, який підтверджує відповідність програми вимогам технічного захисту інформації згідно з затвердженим спільним наказом Адміністрації Держспецзв’язку та Держспоживстандарту України від 25.04.2007 р. № 75/91 та не підпадає під санкційні заборони (Указ Президента України № 133/2017  від 15 травня 2017 року вводить у дію рішення Ради Національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)” та оновлено Указом Президента України від 21 червня 2018 року № 176/2018 Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) 21 червня 2018 року ).

Експертний висновок Держспецзв’язку з рівнем гарантій Г-2 — це ваша гарантія використання ліцензійного українського програмного забезпечення з дотриманням норм чинного законодавства України.

 

 

Підсумовуючи вищенаведене, варто виділити переваги ПЗ «Дебет Плюс» перед аналогічними програмами на українському ринку:

  1. Не потрібно відразу купувати супровід програмного забезпечення — перші чотири місяці безкоштовно.
  2. Навчання проводиться на робочій базі клієнта, а не на тестовій.
  3. За кожною організацією на час навчання закріплюється один спеціаліст.
  4. Навчання лише індивідуальні.
  5. Інструкції до програми є у вільному доступі на сайті debet.com.ua.
  6. Ціни на супровід нижчі за середньоринкові.
  7. Супровід можна купувати помісячно, поквартально, за півріччя з першого місяця обслуговування.
  8. До супроводу надаються години на консультації з віддаленими підключеннями.
  9. Години навчання і супроводу рахуються як 60 хв., а не академічна година 45 хв.
  10. Можливість вести в одній програмі необмежену кількість юридичних осіб.
  11. Придбати можна не весь комплекс, а тільки обрані підсистеми, що значно зменшує вартість програмного забезпечення.

«Дебет Плюс» — розроблено в Україні і для України.

Більш детально про українську систему автоматизації комплексного обліку можна дізнатися на сайті компанії-розробника debet.com.ua або сконтактувати зі спеціалістами та отримати розгорнуту відповідь на всі запитання щодо придбання, впровадження та підтримки програми «Дебет Плюс».