Новини

Облік заробітної плати: комплексна автоматизація з індивідуальним підходом

Яке б підприємство, установу чи організацію ви не взяли, нарахувати, як мінімум, оклад і порахувати та виплатити податки з доходів вам обов’язково треба буде. Саме тут стане в пригоді програма автоматизації бухгалтерського, оперативного та фінансового обліку «Дебет Плюс» — українська альтернатива російському програмному забезпеченню.

Навіть у простому варіанті, окрім окладів, є ще відпускні, лікарняні, премії. І так зручно, коли розрахунок по середньому виконується в програмі автоматично, а не примушує підіймати стоси паперів із записами за 12 попередніх місяців. У програмі «Дебет Плюс» усі ці розрахунки реалізовані в стандартній конфігурації, без будь-яких доплат за найпотрібніший функціонал.

Використовуйте максимум функціоналу

Та давайте заглибимося в тему заробітної плати ретельніше. Специфіка розрахунку зарплати є в кожній галузі, тому саме для закладів охорони здоров’я (ЗОЗ-КНП) ми пропонуємо інструмент розрахунку премій медичним працівникам, для закладів бюджетного сектору, зокрема закладів освіти, — розрахунку тарифікації педагогічних працівників. Це окремий модуль з можливістю налаштувань додаткових доплат — від вислуги років до доплати за перевірку зошитів. Усе відповідно до 102 інструкції. «Дебет Плюс» дозволяє легко поєднувати окладну й відрядну оплати праці та різні графіки роботи. А ще:

  • різноманітні сумові та процентні надбавки й доплати;
  • відпускні й лікарняні з автоматичним розрахунком статистики;
  • імпорт електронних лікарняних, експорт заяви-розрахунку на виплату лікарняного за рахунок фонду соціального страхування;
  • індексація;
  • об’єднана звітність ПДФО та ЄСВ;
  • журнали-ордери (меморіальні ордери), які просто формуються за результатами розрахунку зарплати;
  • розрахунково-платіжна відомість;
  • експорт перерахувань ЗП на карткові рахунки в банках;
  • та багато іншого.

Якщо зараз, читаючи ці рядки, у вас з’явилася думка «Це ми вже чули. Спробували б ви автоматизувати нашу зарплату», то ось вам зустрічна пропозиція: «Зателефонуйте нам і здивуйте новим розрахунком. А ми, у свою чергу, здивуємо вас різноманіттям готових варіантів автоматизації конкретно вашого розрахунку зарплати».

Для повноти розуміння як обліковувати зарплату в програмі «Дебет Плюс» перегляньте відеоуроки.

Платіть тільки за те, чим користуєтеся

Завдяки модульному підходу до побудови комплексного обліку на підприємстві, ви можете почати процес впровадження програми «Дебет Плюс» у своїй роботі з будь-якої ділянки бухобліку, поетапно підключаючи за потреби додатковий функціонал.

Працюйте з будь-якої точки земної кулі та в будь-який час

Ми підготували для вас чудову пропозицію при переході з іншого програмного забезпечення! Приваблива ціна на програму «Дебет Плюс» та можливість розмістити ваші програми в хмарі у нашого партнера — хмарного оператора GigaCloud. Доступ до всіх потрібних вам програм у режимі 24/7.

Використовуйте сучасне програмне забезпечення для обліку вже сьогодні

Тому радимо обов’язково переглянути відеопрезентацію про можливості програми «Дебет Плюс» на нашому сайті debet.com.ua або YouTube-каналі. А ще краще, зателефонуйте нам і запишіться на безкоштовну онлайн-презентацію, під час якої ви зможете отримати відповіді на всі ваші запитання.

+38 067 620 81 58

+38 067 327 42 81

+38 044 232 46 35

 

І головне, тримайте баланс у житті, а про бухгалтерський баланс потурбуємося ми.

Все буде Україна!