Новини

Rebuild Ukraine: Health & Rehabilitation. Фотозвіт

24-25 червня 2024 року у Варшаві (Польща) відбулася 3-я Міжнародні виставка та конференція Rebuild Ukraine: Health & Rehabilitation. Компанія «Клименко Груп. Дебет Плюс» радо долучилася до цього заходу, присвяченому проєктам з відбудови медичної інфраструктури України.

Метою заходу стало привернення уваги міжнародної спільноти до тяжких гуманітарних і соціальних наслідків російської військової агресії в Україні та якнайшвидшому поверненню постраждалих до повноцінного та якісного життя. Виставку відвідали представники реабілітаційних центрів, українських громад та КНП, відомчих лікарень та госпіталей, міжурядових організацій, благодійних фондів та медичних асоціацій.

Ми переконані, що українське якісне програмне забезпечення для автоматизації бухгалтерського, оперативного, податкового та фінансового обліку «Дебет Плюс» допоможе прискорити процес відновлення України.

«Дебет Плюс» — українське програмне забезпечення для автоматизації обліку закладів охорони здоровя (ЗОЗ-КНП), бюджетних установ, підприємств АПК, виробництва та торгівлі.

Rebuild Ukraine: Health & RehabilitationRebuild Ukraine: Health & RehabilitationRebuild Ukraine: Health & RehabilitationRebuild Ukraine: Health & RehabilitationRebuild Ukraine: Health & RehabilitationRebuild Ukraine: Health & RehabilitationRebuild Ukraine: Health & RehabilitationRebuild Ukraine: Health & Rehabilitation