Новини

Співпраця з вищими навчальними закладами

20 травня 2022 р. у рамках проєкту співпраці з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка фахівці компанії-розробника програмного забезпечення «Дебет Плюс» Сергій Мозговий та Ярослава Орел провели лекцію «Автоматизація бухгалтерського обліку валютних операцій у середовищі „Дебет Плюс V12“» для студентів 2-го курсу, денної форми навчання, кафедри економіки підприємств, ОП «Економіка бізнесу». Зустріч була ініційована та проведена д.е.н., професором кафедри обліку та аудиту Осмятченком Володимиром Олександровичем у контексті вивчення дисципліни «Бухгалтерський облік» (модуль «Інформаційні системи і технології в обліку»).

У заході також прийняли участь завідувач кафедри обліку та аудиту д.е.н., доцент Засадний Богдан Андрійович та завідувачка кафедри економіки підприємств д.е.н., професорка Філюк Галина Михайлівна, які виступили з вітальними словами. Також на відкриту лекцію були запрошені викладачі кафедр економічного факультету та студенти 3-го курсу з метою ознайомлення з новітніми програмними розробками у сфері автоматизації бухгалтерського обліку та оподаткування. Під час зустрічі було розглянуто практичне застосування отриманих здобувачами освіти теоретичних знань. Міжпредметний тренінг пройшов як логічне продовження курсу «Бухгалтерський та фінансовий облік засобами ПЗ „Дебет Плюс“», який було впроваджено для студентів КНУ імені Тараса Шевченка спільними зусиллями викладачів економічного факультету університету та компанії «Дебет Плюс».

Сподіваємося, що започаткована співпраця й надалі матиме успішний розвиток та сприятиме отриманню практичних компетенцій, що дають можливість підвищити конкурентоспроможність студентів на ринку праці як в Україні, так і закордоном, а зацікавленість студентів, викладачів та керівництва ВНЗ України до вітчизняного програмного забезпечення буде зростати й зміцнюватися.

Ми переконані, що наша сила у єднанні й згуртованості. Все буде Україна!