Новини

Зручна та безпечна робота з обліковими програмами

Вже понад два місяці ми живемо та працюємо в умовах воєнного стану. Організація ефективного функціонування бізнесу ― одне з ключових завдань сьогодні. Тому компанія «Дебет Плюс» у партнерстві з хмарним оператором GigaCloud пропонують розмістити в хмарі ваші програми для ведення бухгалтерського, фінансового та оперативного обліку.

Пропозиція новим клієнтам при переході з іншого програмного забезпечення

Нещодавно ми заявили про пропозицію придбати 100 примірників програми «Дебет Плюс» за 1 гривню. Оскільки ця ініціатива переходу на українське ліцензійне програмне забезпечення була схвально прийнята великою кількістю підприємств/установ/організацій/ФОПів, і щоб допомогти максимальній кількості бажаючих зробити правильний вибір зміни програми для обліку, ми відкрили другий етап ПРОПОЗИЦІЇ!

100 примірників програми «Дебет Плюс»
ліцензія на 1-2 робочих місця у стандартній конфігурації «Бухгалтерський облік для України»
за ціною 1 гривня

Изображение выглядит как текст

Автоматически созданное описание

 

Детальніше читайте в статті за посиланням

або зверніться за телефонами й отримайте відповіді на всі ваші запитання:

+38 (067) 327-42-81

+38 (067) 620-81-58

+38 (067) 507-56-98

 

Що таке хмарна інфраструктура

Віртуальний дата-центр для розміщення будь-яких програм та сервісів. Він надається користувачу в потрібному обсязі, оплачується за фактом використання і позбавляє від необхідності купувати та обслуговувати «залізо». У будь-який момент користувач може збільшити чи зменшити кількість ресурсів через особистий кабінет чи звернення до служби підтримки і не переплачувати.

Переваги розміщення у хмарі GigaCloud:

  • Зручність та мобільність. Ваші працівники зможуть підключатись до потрібних програм у будь-який час, із будь-якого пристрою та з будь-якого куточка світу, де є інтернет.
  • Надійний захист даних. Хмарна інфраструктура знаходиться в чотирьох географічно рознесених майданчиках в Україні та Польщі. Всі дата-центри відповідають рівню TIER III. Високий рівень управління інформаційною безпекою у хмарі підтверджений сертифікатами PCI DSS, ISO 27001, КСЗІ та SAР. Доступ до своїх програм матимете лише ви та ваші працівники.
  • Стабільна та швидка робота програм. Технічна підтримка працює в режимі 24/7 і швидко реагує на звернення. Крім того, робота програм не залежить від потужності та якості ПК, якими користуються ваші працівники.

 

Наші фахівці проконсультують вас з питань хмарної інфраструктури, допоможуть прорахувати кількість необхідних ресурсів та мігрувати ваші програми до хмари.

 

«Дія», Prozorro, «Нафтогаз України», Kernel, «Велика Кишеня», «Інтертоп», Porsche Ukraine та ще 1500 бізнесів вже довірили свої програми та сервіси GigaCloud. Тому якщо вас зацікавила пропозиція організувати свій робочий простір у хмарі разом з «Дебет Плюс» та GigaCloud, просимо звертатися за телефонами:

+38 (067) 327-42-81

+38 (067) 620-81-58

+38 (067) 507-56-98

Також нагадуємо про відеоуроки «Дебет Плюс» на YouTube.

Переваги відеоуроків:

  • 5-10 хвилин на ознайомлення із потрібним саме зараз матеріалом;
  • переглядати відео можна у зручний час із будь-якої точки земної кулі;
  • безкоштовний та безстроковий доступ до навчальних матеріалів.

Наразі вже доступні відеоуроки на теми:

Відео з новими темами та курсами постійно поновлюються, тож підписуйтесь і слідкуйте за нашим каналом «Дебет Плюс» на YouTube.

«Дебет Плюс» — це програмний продукт, розроблений в Україні і для України.

Изображение выглядит как текст

Автоматически созданное описание