Новини

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В.Н. КАЗАЗІНА

 

У рамках укладеного Договору про співпрацю між Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна та компанією «Дебет Плюс» 21 вересня 2023 року відбулася зустріч-знайомство з функціоналом програмного продукту для автоматизації бухгалтерського, податкового обліку та фінансової звітності організацій різних галузей діяльності.

Ця подія була організована спеціально для майбутніх фахівців з обліку і оподаткування в рамках співпраці кафедри статистики, обліку та аудиту та компанії-розробника.

 Основним спікером лекції був директор з маркетингу компанії «Дебет Плюс» Сергій Мозговий. Він поділився своїм багатим досвідом та знаннями і надав надзвичайно цінну інформацію, яка безумовно буде корисною для майбутнього професійного розвитку студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування». 

Співпраця з ХНУ

Сергій Мозговий проілюстрував, як на практиці використовується програмний продукт «Дебет Плюс», зокрема в контексті обліку та нарахування заробітної плати. В його доповіді було видно, як цей інноваційний інструмент спрощує та оптимізує процеси обробки бухгалтерської інформації в організації. Він підкреслив важливість правильного нарахування заробітної плати як для працівників, так і для роботодавців, і показав, як «Дебет Плюс» допомагає у вирішенні цього завдання. 

Співпраця з ХНУ

Ця практична демонстрація дозволила студентам краще зрозуміти, як сучасні програмні рішення можуть полегшити рутинні завдання в галузі обліку та оподаткування, і відкрила нові можливості для використання цих знань у майбутній кар'єрі.

Джерело: сайт економічного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.