Новини

Цикл семінарів «Особливості інформаційно-освітнього простору при вивченні ПЗ „Дебет Плюс“ на базі платформи Mоodle»

інформаційно-освітній простір при вивченні ПЗ „Дебет Плюс“ на платформі Mоodle

Рівень вищої освіти передбачає здобуття особою теоретичних знань, умінь, навичок та інших компетентностей, достатніх для продукування нових ідей, розв’язання комплексних проблем у галузі професійної або дослідницько-інноваційної діяльності. Програми навчання здобувачів освіти передбачають отримання фахових компетенцій у конкретній галузі. Практично кожна дисципліна базується на отриманні теоретичних знань та набуття практичних навичок майбутніх фахівців, які, як правило, базуються на освоєнні інформаційних технологій. Упровадження сучасних інформаційних технологій в освітні програми закладів освіти є запорукою підготовки висококваліфікованих спеціалістів для розбудови України.

Багато навчальних закладів стикаються з проблемою впровадження прикладних інформаційних технологій у навчальний процес. А саме: складність налаштування програмного забезпечення, подальший супровід та адміністрування прикладних баз даних тощо. Компанія «Дебет Плюс» пропонує рішення цих проблем. У першу чергу пропонується сервіс, за допомогою якого можливий швидкий спосіб запровадити навчання програмному продукту компанії «Дебет Плюс». На базі платформи дистанційного навчання Moodle створено базу даних викладача, яка включає в себе:

1. Ієрархічну систему всіх навчальних об’єктів, а саме лекцій, тестів, інструкцій, доступні також відеоматеріали та прикладні приклади завдань тощо.

2. Також інтегровано в систему чат на базі Telegram, який дозволить у режимі реального часу отримати консультації від працівників компанії безпосередньо по роботі з програмою.

3. Раз на тиждень проводиться презентація чергової теми курсу навчання та консультації, відеозапис кожної зустрічі доступний за посиланням у YouTube. Окрім того в режимі реального часу, можливо поставити запитання по роботі з програмою та отримати відповіді від фахівців компанії.

4. Для викладачів, які пройшли навчання та отримали сертифікат, можливо впровадження власної конфігурації системи, коли студенти будуть працювати з окремою базою даних, яка налаштовується під конкретну дисципліну та розклад занять.

5. Усім учасникам проєкту доступна автоматизована реєстрація з подальшим безпосереднім доступом до навчальних матеріалів та програмного середовища «Дебет Плюс».

6. При успішному й повному проходженні основних тем навчання є можливість отримання сертифікату компанії.

Реалізація співпраці між компанією «Дебет Плюс» та закладами вищої (передвищої) освіти дозволить значно покращити знаннєві компетенції студентів, що дозволить готувати кращих фахівців з обліку для ринку праці.

Відеозаписи семінарів:

  • «Дорожня карта впровадження програмного забезпечення „Дебет Плюс“ в освітній процес навчальних закладів» https://youtu.be/VhDms9Sw6qw
  • «Особливості інформаційно-освітнього простору при вивченні ПЗ „Дебет Плюс“ на базі платформи Mоodle»  https://youtu.be/zolU_ApFPuU

Кожен навчальний заклад у рамках меморандуму (договору) про співпрацю з компанією «Дебет Плюс» може провести на своїй базі семінар, гостьову лекцію для студентів, круглий стіл із залученням представників компанії (усі заходи проводяться у дистанційній формі засобами онлайн зв'язку), попередньо заповнивши анкету https://forms.gle/znUnAMaBPQQ5LRg1A

Сподіваємося на плідну співпрацю!